5 lähitulevaisuuden unelmaa osa 2

Tätä nyt oon jankannut niin päässäni että somessani. Asia joka askarruttaa ihan päivittäin. Mikä minusta tulee isona?

Alan vaihto siis tiedossa. Olen ammatiltani lähihoitaja enkä aio koskaan enää palata siihen työhön. Kolmivuorotyö ei houkuta perheellisenä ja tukiverkottomana, haluan pitää yhteisistä vapaapäivistä kiinni. Hoivaviettini olen saanut täytettyä kotona joten kutsumuskaan ei enää hetkauta. Siisti sisätyö ilman eritteitä kiitos!

Mitä se sitten olisi? Yrittäjänä mahdollisuuksia olisi monta, tulot alkuun varsinkin epävarmaa. Liikeidea muhii edelleen takaraivossa, mutta vuokramenot mietityttää. Bisneskumppani? Riittäisikö tulot kahdelle? Yrittäjänä voisi tietenkin rakentaa monta eri tulonlähdettä. Pitäisi konkretisoida jotenkin. 

Sieluni silmin näen että meillä on minuutitonta elämää. Minun työni eivät ala tasan kahdeksan reikä reikä, jolloin päiväkodilla on oltava seitsemän kolmekymmentä reikä reikä, jolloin herätys minulla olisi viisi kolmekymmentä reikä reikä ja lapsille kuusi neljäkymmentä viisi reikä reikä. Ajatuskin jo puistattaa ja uuvuttaa. 
Meidän aamut siis olisi sidottuna vaikka päiväkodin aamupala ikkunaan mutta se, oltiinko me perillä 8.00 vai 8.05, olisi merkityksetöntä. Hoitoon viennin jälkeen palaisin kotitoimistolle, keittäisin kahvit ja avaisin kalenterin. Sen jälkeen tekisin töitä joko kotoa käsin tietokoneella tai tapaisin asiakkaita. Hakisin lapset viimeistään kolmen aikoihin jotta heillä ei olisi superpitkiä päiviä. J.n tullessa kotiin voisin tehdä päivällisen jälkeen vielä töitä koneella, mutta olisin kuitenkin mukana iltatoimissa. 

Toisaalta haaveilen myös tiimistä. Tiimistä jonka kanssa pohditaan ja ratkotaan, suunnitellaan ja toteutetaan. Kotiäiti vuosien jälkeen olisi todella tervetullutta sosiaaliset suhteet, ilman lapsia! Toimistoja, palavereita, sähköposteja. 

Toivon että muutaman viikon sisällä minun ajatukseni kirkastuu, vaikka vielä en töihin olekaan palaamassa(ellen keksi jotain mitä tehdä jo nyt kotoa käsin). On helpompi ns antaa asioiden olla kun on valmis päämäärä.Kommentit