Uuden edessä

Kurkkua vähän kuristaa, kämmenet hikoaa. Vatsassa on perhosia ja koko päivän on saanut ravata vessassa. Päässä pyörii paljon ajatuksia, kysymyksiä, ratkaisuja ja tunteita. 

Huomenna herätyskello soi aamu kuudelta, ehkä ensimmäistä kertaa koko kotiäitiyden aikana. Juuri kun unirytmi oli vihdoin saavuttanut melkein täydellisyyden eli nukuttiin aamuisin kahdeksaan. Aamut on aina olleet minulle vaikeita ja nyt niihin aamuihin on lisänä kolmen(!!!!!!) lapsen ruokailut, pukemiset ja autoon pakkaamiset. Miten hitossa mä tuun tästä selviämään?

Mulla alkaa siis huomenna Perhevapailta työelämään- valmennus, joka järjestetään Järvenpäässä. Vaikka toki minun astuminen työelämään ei todellakaan (työntekijänä siis, yrittäjänä ehkä eri) ole ajankohtainen, haluan silti jo vähän suunnata katsetta tulevaan. Siitä on kuitenkin viitisen vuotta kun olen viimeksi tehnyt työhakemusta, ajat ovat vähän muuttuneet. Haluan myös kuulla erimuotoisista opiskelu vaihtoehdoista, koska hoitoalalle en aio enää palata.

Koulutusta on tiistaisin ja torstaisin klo 9-12, siksi ajaksi on myös järjestetty samaan rakennukseen lastenhoito. Tosin Mandi varmasti on minun mukana, mutta se on valmenuksessa ok, mikä on super juttu. Isommilla lapsilla alkaa myös kerhot, mikä tarkoittaa sitä että tiistaisin ja torstaisin meillä on tiukka aikataulu. Valmennus kun loppuu Järvenpäässä klo 12, pitää lähteä ajamaan suoraan kohti Hyvinkäätä(ja toivoa että molemmat nukahtaisi heti jotta saavat mahd.pitkät päiväunet) koska kerho alkaa klo 13. Tämä aiheuttaa lievää stressiä koska tulisi siis keksiä eväitä jotka säilyvät lämpimässä ja korvaavat lounaan. Luultavasti joudun vielä reppu ja laukkuostoksille koska tarvitsemme paaaaaljon asioita mukaan :D

Toisaalta on jotenkin haikea olo, kesä meni, arki alkaa. Sanoin Minealle tänään että "nyt me ei voida enää lötköillä vaan kotona" johon hän totesi "eikä, miten mä pärjään". Niinpä, äitin tyttö. Toisaalta odotan innolla, haluan jumpata omia aivoja, puhua mahdollisesti yrityksestäni ja saada aikuisten seuraa! 

Tulen päivittämään Instagramiin miten selviydymme päivistä ja millä ratkon eväsongelmat yms. Olet tervetullut seuraamaan, taijamaaritKommentit