Paluu arkeen ja syksyn uutisia

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös kesäloma. Tai eikai tätä lomaksi voi sanoa, pienten lasten kanssa haha. Maanantaina J aloitti taas työt ja me päästään lasten kanssa muokkaamaan arki meidän näköiseksi.

Tämä viikko ollaan vielä kotosalla ja nautitaan siitä täysillä. Nukutaan niin pitkään kun nukuttaa, katsotaan ohjelmia ja ollaan yhdessä. Ensi viikosta lähtien meidän päivää rytmittää alkavat kerhot ja mun työvalmennus(kerron tästä lisää ensi viikolla). Jännittää ajatus siitä että pitää olla Järvenpäässä klo 9 joka toinen aamu. Ihan yksittäisiä kertoja on kello ollut soimassa nyt kolmen vuoden kotiäiti uran aikana. 

Viikon ajan oon pyöritellyt myös työtulevaisuutta päässäni ja nyt näyttää vahvasti siltä että lähden astelemaan yrittäjän polkua seuraavaksi. Idea on toteuttamista, budjetointia ja hiomista vaille valmis. Motivaatio on kova ja uskon vanhemmuuden olevan osasyy siihen. Sen ainakin tiedän että takaisin vanhaan ammattiini en palaa. Hoivaamis paukkuja on ehdottomasti jäätävä kotiinkin. Jotain aivan muuta kiitos! 

Uuden edessä ollaan siis, monellakin tapaa. Isommat aloittavat yhdessä kerhon mikä mahdollistaa minulle vauvan kanssa olon. Täytyisi nauttia tästä viimeisestä vauvavuodesta ihan täysillä, tiedän että tätä tulee ikävä♥️


Tämä kuva viimeiseltä lomapäivältä, kun luulimme lasten nukkuvan ja menimme vohvelikahvilaan nautiskelemaan. "Äiti,minäkin ottaisin vofffelia"🤭

Kommentit