Loma kuulumisia

Ensimmäinen lomaviikko takana ja tunti sitten saavuttiin kotiin. Vaikka onkin ihanaa että lapset pääsee mummolaan, alkaa viikko olla aikuiselle jo pitkä aika olla ns toisten nurkissa. Kotonakin on hyvä olla♥️


Mummola viikkoon mahtui paljon touhua ja myös touhottomia aikoja. Lauantaina vietettiin aikaa mummolan uima-altaalla ja nautittiin vielä kuumista helteistä. Illaksi karattiin ystävien kanssa läheiselle terassille ja käytiin katsomassa myös paikallisen baarin tarjonta. Oli hauskaa vaikka sainkin vain lisättyä univelkaani. 

Sunnuntaina käytiin uimassa ihan järvessä, sain itsekin heitettyä talviturkin. Vesi oli todella lämmintä, varmaan +20 asteista. Tuulen yltyessä oli lämpimämpi olla vedessä kuin rannalla. Käytiin syömässä satamaravintola Laiturin pizzat, vahva suositus muuten! Ihana paikka Pielaveden satamassa. 

Maanantaina ulkoiltiin mahdollisimman paljon kun säätiedotuksissa uhkailtiin rankkasateella ja kylmenevällä säällä tiistaista lähtien. Aamun pyörälenkillä poikettiin leipomo Puustellin munksanteilla, vahva suositus myös näille jos olet makean ystävä. Ovat siis munkin ja croisantin yhdistelmä. Aivan loistava👌🏼
Tiistaina pidettiin Matkus päivä, eli ajettiin Kuopion eteläpuolella sijaitsevaan kauppakeskukseen. Minä nimittäin tein mokan enkä ottanut huomioon nykyisiä nettikauppojen toimitusaikoja, tilasin meidän kaikkien juhlavaatteet sunnuntaina 21.6 eivätkä ne ehtineet tulla perjantaihin 26.6 kun lähdimme Savon reissulle. Onneksi kaikkien vaatteet(ja vähän muutakin) löytyi sitten kauppakeskuksesta. Ainoa mikä jäi harmittamaan oli kun unohdettiin maistaa Choco Kebabin herkkuja. Tietääkö kukaan onko kyseistä ketjua pk-seudulla?

Keskiviikkona pidettiin "kotipäivää" ja tavattiin meidän hassu-ukkia, eli minun isääni. Palautettiin myös avuksi hänen pullojaan joita oli parissa vuodessa kertynyt 99.45€ edestä, haha! Tarkka aikaväli tiedetään siksi että me tyhjennettiin ne viimeksi 2018 kesällä kun oltiin menossa Norjaan.Torstaina syötiin lounasta torikahvilalla ja nautittiin jätskiä satamaravintolassa. Käytiin myös katsomassa laivoja jotka olivat kokoontuneet satamaan. Harvoin noin montaa paattia näkee kyseisessä satamassa. Otettiin myös parit "taidekuvat" niinkuin J nimitti. Sain paljon matskua Instagramiin🙈
Perjantaina lähdettiin tekemään pikareissu Kuopioon, koska J ei ole ennen käynyt. Käytiin siis tällä kertaa ihan keskustassa, torilla ja satamassa. Tehtiin reissu neljästään, koska Mikael halusi jäädä mummon laatu ajasta nauttimaan. Luultavasti inhotti lähteä auton kyytiin matkapahoinvoinnin takia, raukkaparka. Pysähdyttiin myös Siilinjärvellä pikatreffeillä ystävän ja hänen lapsensa kanssa.
Sitten koitti lauantai, kauan odotettu päivä, Mandi Amalia Rosabellan kastepäivä. Sain kaikki rakkaani yhden katon alle juhlistamaan uutta perheenjäsentämme ja sitä että selvisimme keväästä.(Lisään tähän nyt että edelleen vaara on olemassa, joten stay safe, stay home!). Sääkin oli meidän puolella ja sade alkoi vasta juhlien loppupuolella. Oli ollut todella ikävä kaikkia♥️Kolme viikkoa lomaa vielä, seuraavat kaksi viikkoa vietetään etelässä ja sitten pyörähdetään vielä Himoksella mökkeilemässä. Yritän nauttia joka hetkestä vaikka välillä tuntuukin siltä että apua, tää aika loppuu kesken!

Kommentit