Sylikiipiäinen

Kun Mikael ilmoitti tulostaan Minean ollessa vasta 3kk, oli ensimmäinen ajatus "ei oo totta". Raskauden edetessä tunneskaalat vaihteli päivittäin ellei tunneittain. Loppuraskaudessa tuli jo sellainen seesteinen olo, kyllä tästä peräkkäisestä vauvavuodesta selvitään, onhan kaikki jutut niin tuoreena mielessä. Voi kuinka väärässä osasinkaan olla!

Siinä missä Minea ei malttanut ollenkaan heruttaa rinnalta maitoa, olisi Mikael ollut siinä koko ajan. Siinä missä Minea omasi taidon nukahtaa milloin minnekin väsyn tullessa, Mikael tarvitsi apua ja nukuttamiseen meni 30min-1,5 h. Ja unta sitten riitti ehkä 20min. Mikaelin kanssa opeteltiin myös unikoulut, moneen otteeseen. Minea ei myöskään koskaan ole ollut sylissä viihtyjä, Mikael taas olisi siinä vieläkin. 

Sylikiipiäinen, niin täydellisen kuvaava sana Mikaelista. Joka päivä hajoan romahtamisen ja yltiöpäisen rakkauden välillä, hän on meidän katraasta se joka saa mun täyden sydämen. Olen aina sanonut että Mikaelin olisi pitänyt saada tulla ensimmäiseksi, jotta hän olisi saanut täyttää tarpeensa huomioiduksi tulemisessa täysillä ennen siskojen syntymistä. Toisaalta tämä voi johtua myös keskimmäisen syndroomasta🤭

Mikael on itsekin niin täynnä tunteita että sekunneissa kauhea itkupuuska saattaa muuttua "selkäkeikkanauruksi". Hänen lempipuuhaansa(sylissä olon lisäksi) on keksiä kaikkea kivaa jäynää. Hänen huumorintajunsa on ihan omaa luokkaansa, mutta naurun pulputessa suoraan sydämestä ei voi olla vihainen edes sohvalle kaadetusta täydestä maitopullosta. 

Rakas Mikael

Äitinä sinun alkuelämääsi on ollut vaikea seurata, kivut ensimmäisinä kuukausina jättivät sinuun selvästi jälkensä. Olen kuitenkin ylpeä siitä että sinulla on myös taito heittäytyä tunteiden vietäväksi. Minä lupaan opettaa sinua käsittelemään niitä ja hyväksymään ne, jotta et koskaan tuntisi olevasi hukassa itsesi kanssa. Lupaan yrittää opetella vielä kovempaa sinua ja tapojasi jotta sinun ei tarvitse hermostua. Lupaan myös ymmärtää sinun hermostuksesi. Meidän kodissa tunteet ovat sallittuja. 
Me kaikki rakastetaan sinua juuri tuollaisena kuin olet, kiitos kun olet juuri meidän pikku isoveljemme♥️
Kommentit

Suositut tekstit