Neljä vuotta sitten...

20 vuoden kuluttua sinua harmittavat enemmän asiat, jotka jätit tekemättä kuin asiat, jotka teit. Nosta siis ankkurit ja purjehdi ulos tutuista satamista. Tutki. Uneksi. Löydä.

- Mark Twain

Tuon tekstin olen julkaissut 6 vuotta sitten Facebookissa. Kaksi vuotta sen jälkeen minä nostin ankkurini ja purjehdin 400km. Ja nyt neljän vuoden jälkeen minulla on kaikki se mitä ikinä olen haaveillutkaan, oma perhe. 

Rakas Jarno. Olet minun paras ystäväni, rakas aviomieheni, lasteni isä ja myös pahin viholliseni. Saat minut yhtäaikaa hulluksi rakkaudesta ja suuttumuksesta. Kaksi näin tulista ja temperamenttista kun lyödään yhteen niin eihän siitä voi muuta syntyä kun hieno ja voimakas ukkoskuuro. Kuuro joka jyrää mennessään kaikki vastoinkäymiset iskien samalla salamoita myös omiinsa. 

Ollaan selvitty kahdesta peräkkäisestä vauvavuodesta ja kolmattakin on jo takana yksi kolmasosa melkein. Ollaan kasvettu niin puolisoina kuin vanhempina. Ollaan käyty pohjalla ehkä sen tuhat kertaa, mutta noustu aina sata kertaa vahvempina takaisin jaloilleen.

Neljä vuotta ja kolme lasta. On sanomattakin selvää että parisuhde aika on jäänyt aika vähille, eikä tässä hirveästi ole ehtinyt omaakaan aikaa viettää. Ei ole ollut helppoa mutta sitä vastoin palkitsevaa. Uskon että saadaan vuosien päästä lähettää kolme aivan mahtavaa persoonaa maailmalle. 

Kiitos että olet sitoutunut perheeseemme ja vanhemmuuteen kanssani. Kiitos että rakastat lapsiamme ehdoitta. Kiitos että sinulla on taito pyytää anteeksi, kun minulla sitä ei aina ole. Kiitos että kaikkien ylämäkien jälkeen kuljet vielä kanssani alamäetkin etkä kiihdytä ohi. Annan anteeksi kaikki sanotut ja sanomatta jätetyt, toivottavasti sinä myös minulle. 

Rakastan sinua, äärettömän äärettömästi.Ps. Täältä pääset lukemaan missä me ollaan tavattu ☺️

Kommentit

Suositut tekstit